Om mig

Mitt namn är Ywonne Lind och bor på en gård i utkanten av Söderköping tillsammans med mina hundar, hästar, katter och får. Jag har ridit sedan jag var 6 år och köpte min första egna häst när jag var 17 år. Sedan dess har jag alltid haft häst och varit aktiv både som ryttare och i brukskörning.
Köpte min första hund 1993, en Hovawart på 9 månader. Med en ung omplaceringshund, som inte hade haft den bästa starten i livet, så krävdes det mycket tålamod och engagemang. Han lärde mig väldigt mycket och väckte mitt intresse för hundträning och tävling.
Tack vare mitt stora intresse för djur bestämde jag mig 2000 för att utbilda mig till Hästfysioterapeut vid Naturmedicinskt Hälsocenter och efter det arbetar jag aktivt med fysioterapi för häst och hund. På fritiden brinner jag för hundträning av alla dess slag, framförallt bruksgrenarna.

Jag är även instruktör sedan 15 år och har 20 års erfarenhet av hundträning. Jag tränar och tävlar mina egna hundar i personspår och -sök, jag är även utbildad räddningshundsförare tillsammans med min äldsta hund Zappa.

Kommunikation mellan människa och djur har alltid fascinerat mig och ju mer man lär, desto mer förståelse får man för andra individer.

Comments are closed.